Hallituksen esittely

Tarja Tervonen

raappavuoren@gmail.com

Raappavuoren kennel

Olen ollut Salpausselän Koirankasvattajat ry:n hallituksen jäsen vuodesta 2007.

Olen toiminut kehätoimitsijana ja tottelevaisuuskouluttajana, suorittanut mm. jalostusneuvojien peruskurssin, ulkomuototuomareiden peruskurssin alkeiskurssin 1991 ja 2021, kasvattajan perus- ja jatkokurssin sekä kasvattaja-akatemian, toiminut mm. eri yhdistysten sihteerinä, SnautseriPinseri-lehden palstanpitäjänä 2014-17, Suomen Koirankasvattajat ry:n hallituksen jäsenenä ja Kasvattaja-lehden lehtitoimittajana 2015-2021 sekä Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnan jäsenenä vuodesta 2008 alkaen.

Raappavuoren kennelnimi on myönnetty meille 1990.

Suomen Snautserikerho ry myönsi minulle hopeisen ansiomerkin vuonna 2017 ja Suomen Kennelliitto myönsi meille Vuolasvirta-palkinnon 2021.

Marjo Vierikko

marjovierikko@hotmail.com

www.123kotisivu.fi/Vanillashoney

Olen ollut Salpausselän koirankasvattajat ry hallituksen jäsen vuodesta 2012.

Kasvattajakurssin olen käynyt vuonna 2005 ja kennelnimi Vanilla´s Honey minulle on myönnetty vuonna 2006.

Ensimmäinen Suomenlapinkoirapentueeeni syntyi 2007. Pentueita on maailmalle lähtenyt 29.

Lappalaiskoirat ry:n jalostustoimikunnassa olen toiminut jalostusneuvojana vuodesta 2014, joista viimeiset 7 vuotta olen toiminut myös jalostustoimikunnan sihteerinä.

Olen käynyt jalostusneuvojan peruskurssin vuonna 2016 ja kehätoimitsijakurssin 2017. Olen pätevöitynyt suomenlapinkoirien jalostustarkastajaksi 2018.

Lappalaiskoirat ry myönsi pronssisen ansiomerkin v.2021 ja Suomen Kennelliitto myönsi Vuolasvirta-palkinnon minulle v.2020.

Mia Sajalahti

www.bulldoggi.fi

Kasvatan ranskanbulldoggeja ja chihuahuoita kennelnimellä Chilibulls, minkä Kennelliiton kasvattajakurssilla vuonna 2002 raapustin muistivihkoni marginaaliin. Ensimmäinen englanninbulldoggipentueeni syntyi vuonna 2003, josta tämä kasvattajan mielenkiintoinen matka alkoi. Kasvattajakurssien lisäksi olen käynyt jalostuneuvojan perus- ja jatkokurssin sekä kasvattaja-akatemian ja istunut vuosien varrella useissa terveyteen, jalostukseen ja kasvattamiseen liittyvissä koulutuksissa.

Yhteisten asioiden hoitaminen on aina ollut minua lähellä ja tällä hetkellä toimin kahden koirayhdistyksen sihteerinä sekä hallituksessa neljättä vuotta ja lisäksi olen istunut kahden taloyhtiön hallituksessa vuodesta 2014.  Olen vuosien varrella saanut olla mukana niin jalostuksen tavoiteohjelmien kuin myös putkiremonttien laadinnassa ja koen hallitustyöskentelyn monipuolisena harrastuksena.

Ensimmäinen oma koirani oli rottweiler ja sen kanssa tokoilimme ja harrastimme jälkeä. Rottweilerien jälkeen talouden koirakoko on aina vaan pienentynyt ja nyt harrastamme tämän maailman pienimmän koirarodun kanssa näyttelyitä, agilityä ja samoilua metsissä.

Taloudessamme on ollut villakoiria, pekingesejä, parson russel terriereitä, rottweilereitä, englanninbulldoggeja, ranskanbulldoggeja ja chihuahoita eli karvaa sukissa ja joskus leivänkin päällä, on aina riittänyt...

Jouni Tervonen

hallituksen jäsen

jouni.tervonen@megalattiat.fi

Raappavuoren kennel

Olen ollut sotakoirakouluttaja- ja ohjaaja armeijassa Sodankylässä, Niinisalossa ja YK-joukoissa.

Meillä on Tarja Tervosen kanssa yhteinen Raappavuoren kennelnimi, joka myönnettiin meille 1990. Olen talkoillut monissa koiratapahtumissa mm. Salpausselän Koirankasvattajat ry:lle, Suomen Snautserikerho ry:lle ja Suomen Koirankasvattajat ry:lle.

Olen suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin.

Olen vastaanottanut YK:n rauhanturvajoukoille osoitetun Nobel-palkinnon 1988.

Meille on myönnetty Vuolasvirta-palkinto 2021.

Ritva Flander

hallituksen jäsen

ritvahelena50@gmail.com

Kennel Chorenya

Olen uusi Salpausselän Koirankasvattajat ry:n hallituksen jäsen. Parina
vuotena olen ollut ohjaajana näyttelytreeneissä Renkomäen hallissa. Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta on useampi vuosi SPR Padasjoen osaston hallituksessa ja toiminnassa mukana, sekä yhdessä taloyhtiön hallituksen toiminnassa.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kasvatan Irlanninsusikoiria kennelnimellä Chorenya, vuodesta 2011, maltilla ja vastuullisesti. Pentueita neljä ja tulevalle kesälle suunnitteilla
viides. Aiemmin kanssani kulkenut ajokoiria sekä monirotuinen Elvis-Eläin. Kotona koiria 4 ja niiden kanssa harrastamme koiranäyttelyitä.