Hallituksen esittelyMarjo Vierikko

marjovierikko@hotmail.com

www.123kotisivu.fi/Vanillashoney


Olen ollut Salpausselän koirankasvattajat ry hallituksen jäsen vuodesta 2012.

Kasvattajakurssin olen käynyt vuonna 2005 ja kennelnimi Vanilla´s Honey minulle on myönnetty vuonna 2006.

Ensimmäinen Suomenlapinkoirapentueeeni syntyi 2007. Pentueita on maailmalle lähtenyt 29.

Lappalaiskoirat ry:n jalostustoimikunnassa olen toiminut jalostusneuvojana vuodesta 2014, joista viimeiset 7 vuotta olen toiminut myös jalostustoimikunnan sihteerinä. 

Olen käynyt jalostusneuvojan peruskurssin vuonna 2016 ja kehätoimitsijakurssin 2017. Olen pätevöitynyt suomenlapinkoirien jalostustarkastajaksi 2018.

Lappalaiskoirat ry myönsi pronssisen ansiomerkin v.2021 ja Suomen Kennelliitto myönsi Vuolasvirta-palkinnon minulle v.2020. 
Mia Sajalahti

www.bulldoggi.fi

Kasvatan chihuahuoita kennelnimellä Chilibulls, minkä Kennelliiton kasvattajakurssilla vuonna 2002 raapustin muistivihkoni marginaaliin. Koirankasvattajan mielenkiintoinen matka alkoi englanninbulldoggipentueesta vuonna 2003. Kasvattajakurssien lisäksi olen käynyt jalostuneuvojan perus- ja jatkokurssin sekä kasvattaja-akatemian ja istunut vuosien varrella useissa terveyteen, jalostukseen ja kasvattamiseen liittyvissä koulutuksissa. 

Yhteisten asioiden hoitaminen on aina ollut minua lähellä ja tällä hetkellä toimin kahden koirayhdistyksen sihteerinä sekä hallituksessa ja lisäksi olen istunut kahden taloyhtiön hallituksessa vuodesta 2014. Olen vuosien varrella saanut olla mukana niin jalostuksen tavoiteohjelmien kuin myös putkiremonttien laadinnassa ja koen hallitustyöskentelyn monipuolisena harrastuksena.  

Ensimmäinen oma koirani oli rottweiler ja sen kanssa tokoilimme ja harrastimme jälkeä. Rottweilerien jälkeen talouden koirakoko on aina vaan pienentynyt ja nyt harrastamme tämän maailman pienimmän koirarodun kanssa näyttelyitä, agilityä ja samoilua metsissä. 

Taloudessamme on ollut villakoiria, pekingesejä, parson russel terriereitä, rottweilereitä, englanninbulldoggeja, ranskanbulldoggeja ja chihuahoita eli karvaa sukissa ja joskus leivänkin päällä, on aina riittänyt...Taina Jaatinen-Niemi

hallituksen jäsen

taina.jaatinenniemi@gmail.com 

Kennel Jatakabi's


Olen Taina Jaatinen-Niemi ja kasvatan havannankoiria Kennelnimellä Jatakabi's. Havannankoirien kasvatusta olen tehnyt vuodesta 1995 lähtien.Olen toiminut havannalaiset ry:n hallituksessa ja jalostustoimikunnassa.Jouni Tervonen 

hallituksen jäsen

jouni.tervonen@megalattiat.fi

Raappavuoren kennel

Olen ollut sotakoirakouluttaja- ja ohjaaja armeijassa Sodankylässä, Niinisalossa ja YK-joukoissa. 

Meillä on Tarja Tervosen kanssa yhteinen Raappavuoren kennelnimi, joka myönnettiin meille 1990. Olen talkoillut monissa koiratapahtumissa mm. Salpausselän Koirankasvattajat ry:lle, Suomen Snautserikerho ry:lle ja Suomen Koirankasvattajat ry:lle.

Olen suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin.

Olen vastaanottanut YK:n rauhanturvajoukoille osoitetun Nobel-palkinnon 1988.

Meille on myönnetty Vuolasvirta-palkinto 2021.Ritva Flander

hallituksen jäsen

ritvahelena50@gmail.com 

Kennel Chorenya


Olen uusi Salpausselän Koirankasvattajat ry:n hallituksen jäsen. Parina
vuotena olen ollut ohjaajana näyttelytreeneissä Renkomäen hallissa. Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta on useampi vuosi SPR Padasjoen osaston hallituksessa ja toiminnassa mukana, sekä yhdessä taloyhtiön hallituksen toiminnassa.


Kasvatan Irlanninsusikoiria kennelnimellä Chorenya, vuodesta 2011, maltilla ja vastuullisesti. Pentueita neljä ja tulevalle kesälle suunnitteilla viides. Aiemmin kanssani kulkenut ajokoiria sekä monirotuinen Elvis-Eläin. Kotona koiria 4 ja niiden kanssa harrastamme koiranäyttelyitä.


Sanna Lohtari

hallituksen jäsen

sanna.lohtari82@gmail.com

Kennel Vida Salvada


Olen uusi Salpausselänkoiran kasvattajat ry:n hallituksen jäsen. Kasvattajakurssin olen käynyt vuonna 2019 ja kasvatan pienimuotoisesti havannankoiria kennel nimellä Vida Salvada. Ensimmäinen pentueeni näki päivän valon vuonna 2022. Olen toiminut omassa rotujärjestössä hallituksessa ja nyt toimin jalostustoimikunnassa.
Riikka Lainio 

hallituksen jäsen

tigemiwood@gmail.com

Kennel Tiggerwood’s


Olen uusi Salpausselän Koirankasvattajat ry:n hallituksen jäsen. Kasvattajakurssin olen käynyt vuonna 2005. Kasvatan pienimuotoisesti sk.collieita kennelnimellä Tiggerwood’s. Ensimmäiset pentueet näkivät päivänvalon vuonna 2019. Olen toiminut SCY:n alaosaston hallituksessa. Teen yhteistyötä toisen kasvattajan kanssa kettuterrieripentueiden kanssa.

Mari Jänisniemi-Honkala

hallituksen jäsen

mari.janisniemi@lumikuono.com

kennel Lumikuono


Olen ollut Salpausselän koirankasvattajat ry jäsen vuodesta 1995. Olen toiminut menneinä vuosina useita vuosia hallituksen jäsenenä ja muissa luottamustehtävissä mm. sihteerinä, rahastonhoitaja sekä web-sivujen vastaavana ja nyt muutaman vuoden tauon jälkeen hallituksessa.

Kennelnimeni, Lumikuono on myönnetty vuonna 1995. Olen kasvattanut schapendoeseja vuodesta 1997, havannankoiria vuodesta 2006 ja cavalier kingcharlesinspanieleita vuodesta 2011.

 Olen aina ollut aktiivinen yhdistystoimija ja pitkäaikaisia luottamustehtäviä on ollut monessa eri järjestössä. Tällähetkellä toimin Suomen Schapendoes ry:n hallituksessa, jäsensihteerinä sekä jalostustoimikunnassa sekä Havannalaiset ry:n jalostustoimikunnan varapuheenjohtajana. Suomen Kennelliiton valtuustossa olen toiminut vuodesta 2002 eli 7. kolmivuotiskausi meneillään.  Toimin lisäksi kolmen järjestön toiminnantarkastajana sekä kahdessa varatoiminnantarkastajana.

Muita luottamustoimia ovat tunnistusmerkitsijä mikrosirumerkintään, Kennelliiton pätevöimä DNA-näytteenottaja, Salpausselän kennelpiirin aluekouluttajan tehtävät vuodesta 2000 alkaen, kehätoimitsija ja koetoimitsija (perinteinen paimennus PAIM-T, PAIM-E JA PAIM).

Minua on toiminnastani koiraharrastuksessa muistettu Suomen Seurakoirayhdistys ry:n  ja Suomen Kennelliiton kultaisella ansiomerkeillä


Taina Halme

hallituksen jäsen

taina.korhonen@phnet.fi

Tarumäen chihuahuat


Olen uusi Salpausselänkoiran kasvattajat ry:n hallituksen jäsen, mutta toiminut yhdistyksen jäsensihteerinä jo pidempään. 

Kasvatamme äitini kanssa Tarumäen kennel -nimellä chihuahuoita Lahdessa. 

Toimin myös Chihuahua ry:n hallituksessa sekä jäsensihteerinä.