Vetson Eläinlääkäriaseman edut jäsenille

Teemme yhteistyötä Espoossa Vetson eläinlääkäriaseman kanssa ja eläinlääkäriasema tarjoaa jäsenhinnalla terveystarkastuksia yhdistyksemme jäsenille. Lisäksi jäsen on oikeutettu 10 - 15 %:n jäsentukeen, mikä haetaan yhdistykseltä jälkikäteen. Lue ohjeet huolella! Ellei ohjeita ole noudatettu tukea ei makseta. 

Eläinlääkäriasema Vetsonin tarjoama etu on voimassa Salpausselän koirankasvattajat ryn jäsenille ja/tai heidän kasvattamilleen koirille. Ryhmän KAIKKI koirat pitää ilmoittaa etukäteen sähköpostiosoitteeseen: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com 


Toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Varaa terveystarkastusaika itse suoraan eläinlääriasemalta, huomioithan edun koskevan VAIN Salpausselän Koirankasvattajat ry jäsenten omistamia ja/tai kasvattamia koiria. 

2. Jäsenetu on voimassa vähintään 4 koiran ryhmälle (hinta/koira - KAIKKIEN ryhmän koirien tulee olla jäsenten omistamia ja/tai kasvattamia). 

3. Varattuasi terveystarkastusajan eläinlääkäriasemalta, ilmoita KAIKKI ryhmäterveystarkastukseen osallistuvat koirat, omistajien ja kasvattajan yhteystiedot ja terveystarkastukset mitä koirille on tarkoitus tehdä, yhdistykselle ETUKÄTEEN ennen terveystutkimuksia. 

4. Tarkastusten ja kuvausten hinta maksetaan suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea yhdistyksen tuen.

5. Tarkastuksen jälkeen lähetä sähköpostilla kuitti yhdistyksen tuen maksamista varten yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoitteeseen: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com  Jäsen hakee tuen kokonaisuudessaan kasvattiensa puolesta.  


Terveystutkimuksiin ilmoittautuminen on sitova! Huolehdithan, että ilmoittamasi koira osallistuu sille varattuun tutkimukseen, jotta jatkossakin tämä jäsenetu on mahdollinen.

Terveystarkastukseen osallistuvilla koirilla on oltava etukäteen tehtynä sähköiset lähetteet, jotka tehdään OmaKoirassa. Tarvittaessa ohjeet löytyvät Kennelliiton sivuilta.


TUTKIMUKSET JA HINNASTO

TutkimusOVH €Ryhmä €Jäsentuen jälkeen €
lonkat+silmät 196167153
lonkat+kyynärät202172154
lonkat+kyynärät+silmät246209177
lonkat+kyynärät+selkä (LTV tai LTV, VA, SP)358305259
lonkat+kyynärät+selkä (LTV tai LTV, VA, SP)+silmät402342290
lonkat+kyynärät+selkä (LTV tai LTV, VA, SP)+silmät+polvet443376319
silmät837163
silmät+polvet12410589
silmät+sydän12410589
silmät+polvet+sydän165140119
  • Eläinlääkäri Lotta Axelson, Espoo
  • Omistajan on itse varmistettava montako kuvaa rodun virallisiin tutkimuksiin, esim. selkä tarvitaan
  • röntgenkuvauksiin lisätään rauhoitukseen käytetyt lääkkeet 5-15€/koira