Tuki luustokuvauksista

Tuki luustokuvauksista

Etu on voimassa Salpausselän koirankasvattajat ryn jäsenten omistamille ja/tai heidän kasvattamilleen koirille. Kuvaukseen menossa oleva koira/koirat pitää ilmoittaa etukäteen lomakkeella.


Lue ohjeet huolella! Ellei ohjeita ole noudatettu tukea ei makseta. 


Tuki maksetaan Salpausselän kennelpiirin alueella tehtävistä luustokuvauksista seuraavasti (kuvaus pitää suorittaa kennelpiirimme alueella toimivalla eläinlääkäriasemalla):
Tuki on 20,00 euroa/kuvaus (maksimissaan 40,00 euroa/koira) ja tuen voi saada koiralle kertaluontoisesti. Tuen saa virallisiin terveystutkimuksiin, jotka tulevat kirjatuksi jalostustietojärjestelmään.


Tukea voi saada lonkka-, kyynär- ja selkäkuvauksista. Esim. lonkkakuvaus - tuki 20€/kuvaus. Lonkka-, kyynär- ja selkäkuvaus - tuki 40€/kuvaus. Sama koira ei voi saada tukea kuin yhden kerran.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Varaa kuvausaika itse suoraan eläinlääriasemalta, huomioithan edun koskevan VAIN Salpausselän Koirankasvattajat ry jäsenten omistamia ja/tai kasvattamia koiria.
2. Varattuasi kuvausajan eläinlääkäriasemalta, ilmoita koiran tiedot kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. 
3. Kuvausten hinta maksetaan suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea yhdistyksen tuen.
4. Tämän jälkeen lähetä sähköpostilla kuitti yhdistyksen tuen maksamista varten yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoitteeseen: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com  Jäsen hakee tuen kokonaisuudessaan kasvattiensa puolesta.  


Huom! Tuki astui voimaan 18.2.2024, kun hallitus oli päätöksen tehnyt. Tukea ei voi hakea takautuvasti.


Imoittajan tiedot

Koiran tiedot

Suoritettava tutkimus

Lonkkakuvaus
Kyynärnivelkuvaus
Selkäkuvaus