Terveystarkastusillat (silmä-ja polvitarkastus sekä sydänkuuntelu)

KEVÄT 2024

-silmä- ja polvitarkastus sekä sydänkuuntelu:

to 13.6.2024 eläinlääkärinä Juha Pärnänen


Huomioithan, että näihin kaikkiin on tehtävä sähköinen lähete ennen tilaisuutta! 

Ilmoittautuminen avautuu jäsenille kolme viikkoa ennen.  Jos yhdistyksen jäsenten koirat eivät täytä kaikkia paikkoja, avautuu ilmoittautuminen 10 vrk aikaisemmin muille.

Tilaisuudet järjestetään Lahdessa, Salpausselän kennelpiirin hallilla, Simolankatu 2, alkaen klo 17. 

Hintatiedot jäsenille:

Virallinen silmätarkastus 50 €

Virallinen polvitarkastus 25 €

Virallinen sydänkuuntelu 25 


Hintatiedot ei-jäsenille:

Virallinen silmätarkastus 65 €

Virallinen polvitarkastus 35 €

Virallinen sydänkuuntelu 35 €


Onnistuneesti täytetystä ilmoittautumisesta tulee kopio sähköpostiin automaattisesti (tarkista myös roskaposti!). Tiedustelut ilmot.koikas@gmail.com

Poskisolunäytteen otto mahdollisuus

Joukkotarkastusillassa on mahdollisuus saada otettua virallista geenitestiä varten poskisolunäyte. Virallinen = Kennelliiton hyväksymä tulos. Poskisolunäyte voidaan ottaa millä aikaa illasta hyvänsä (klo 17-19) koska siinä näytepuikolla vain pyyhkäistään suun, posken limakalvolta eikä toimenpide vaikuta eläinlääkärin tekemiin tutkimuksiin. 

Näytteen ottaminen 15 euroa ja se maksetaan yhdistykselle käteisellä näytteenoton yhteydessä. Tehtävän testin hinta on suorittavan laboratorion hinnaston mukaan ja se suoritetaan laboratoriolle. Huomioi että näytteenottopaketti (lähetelomake, lähetyskuori ja näytteenottotarvikkeet) tulee hankkia tutkivalta laboratoriolta itse, hyvissä ajoin että ehtivät tulla. 

Lähetelomake tulee olla täytetty omistajan- sekä koiran tiedoilla ja siihen merkittynä tehtävä tutkimus. Näytteenottaja tarkistaa koiran mikrosirun, ottaa vain näytteen, merkitsee lähetelomakkeeseen näytteenottamista koskevat tiedot ja postittaa näytteen sekä tarvittaessa tilaa OmaKoirasta DNA-lähetteen liiton kirjaamiin tutkimuksiin. 

Mahdollista myös koirista, jotka eivät osallistu joukkotarkastukseen. Tiedustelut sekä tarvittaessa tarkempi ohjeistus ja ilmoittautuminen: Mari p. 044 258 3764 tai sp. mari.janisniemi@lumikuono.com