Terveystarkastukset

Seuraavat joukkotarkastus (silmät, polvet ja sydän) on suunniteltu järjestettävän 22.6., 19.8. ja 11.11.2021 ja tilaisuudet toteutuvat jos ne kokoontumisrajoituksen puitteissa on mahdollista järjestää.

Ilmoittautuminen avautuu ensisijaisesti jäsenille 3 viikkoa aiemmin ja viikkoa ennen tarkastusta mukaan otetaan vielä tarkastukseen mahtuvat ei-jäsenten koirat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen vain lomakkeella.

Hinnat jäsenille; silmätarkastus 45 euro, polvitutkimus 20 euroa ja sydänkuuntelu 20 euroa
Hinnat ei jäsenille; silmätarkastus 60 euro, polvitutkimus 30 euroa ja sydänkuuntelu 30 euroa
Jäsen/jäsenhinta tarkoittaa yhdistyksen jäsenen koiraa, jonka hän omistaa tai on kasvattanut.

Omien koirien terveystutkimuksien suunnittelussa kannattaa myös huomioida että normaaleihin klinikka aikoihin Päijät-Hämeen seudulla saattaa ajan saaminen olla mahdollista saada vasta useamman viikon päähän. Kannattaa käydä tutustumassa myös Kennelliiton sivuilla rekisteröinneille annetuista, korona-ajan poikkeusluvista PEVISA-tutkimustulosten suhteen.

Luustokuvausryhmäajat

päivitetään heti kun on ajankohdat saatavilla. Ryhmä enintään kuusi koiraa, jotka kaikki omalla kellonajallaan on siis toteutettavissa aivan kuin normaalikin klinikan toiminta muillekin asiakkaille, klinikan omaa korona-ajan turvaohjeita noudattaen.

Seuraathan päivitys uutisia myös yhdistyksen Facabook sivuilta @SalpausselanKoirankasvattajat

Seuraathan päivitys uutisia myös yhdistyksen Facabook sivuilta @SalpausselanKoirankasvattajat