Terveystarkastukset

Seuraava joukkotarkastus (silmät, polvet ja sydän) on 19.8. 2021. 

Ilmoittautuminen jäsenille on avoinna ja tapahtuu ainoastaan yllä olevan linkin takaa löytyvillä lomakkeilla.

Seuraava on suunniteltu järjestettävän 11.11.2021 ja tilaisuudet toteutuvat jos ne kokoontumisrajoituksen puitteissa on mahdollista järjestää.

Tilaisuudet pidetään Lahdessa, Salpausselän kennelpiirin hallilla.

Ilmoittautuminen avautuu ensisijaisesti jäsenille 3 viikkoa aiemmin ja viikkoa ennen tarkastusta mukaan otetaan vielä tarkastukseen mahtuvat ei-jäsenten koirat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen vain lomakkeella.

Hinnat jäsenille; silmätarkastus 45 euro, polvitutkimus 20 euroa ja sydänkuuntelu 20 euroa
Hinnat ei jäsenille; silmätarkastus 60 euro, polvitutkimus 30 euroa ja sydänkuuntelu 30 euroa
Jäsen/jäsenhinta tarkoittaa yhdistyksen jäsenen koiraa, jonka hän omistaa tai on kasvattanut.

Omien koirien terveystutkimuksien suunnittelussa kannattaa myös huomioida että normaaleihin klinikka aikoihin Päijät-Hämeen seudulla saattaa ajan saaminen olla mahdollista saada vasta useamman viikon päähän. Kannattaa käydä tutustumassa myös Kennelliiton sivuilla rekisteröinneille annetuista, korona-ajan poikkeusluvista PEVISA-tutkimustulosten suhteen.

Luustokuvausryhmäajat

Syksylle 2021:
ma 6.9
to 23.9
ma 4.10
to 14.10
ma 1.11
to 18.11

(lonkat ja kyynärät sekä tarvittaessa selkä- ja olkakuvat)

Teemme yhteistyötä Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman kanssa ja eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille  on 175 € sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen sekä niiden yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 30 €/kuva ja olkakuvat 30€/kuva.

Kuvausryhmät kootaan keskitetysti yhdistyksen kautta. Näitä ryhmäkuvauksia koskevat yhteydenotot AINOASTAAN yhdistykselle luustokuvat.koikas@gmail.com, ei klinikalle.

Ilmoittautuminen ainoastaan lomakkeella (linkki sivulle yllä)

Ennen kuin ilmoitat koirasi luustokuvaukseen, luethan erityisellä huolellisuudella alla olevan ohjeistuksen.

Kuvauspäivään otetaan vähintään neljä ja enintään kuusi koiraa, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja päivä toteutuu vähimmäismäärällä osallistujia. Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea edun, lonkka- ja kyynärkuvauksesta 40 €/koira yhdistyksen rahastonhoitajalta kuittia vastaan. Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite:rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Kuvaus on arkipäivisin ja kuvausajat ajoittuu klo 14.00-17.45 (aikataulutetaan 30-45 minuuttia per koira).

Ilmoittautuessasi ilmoita myös myöhempiajankohtainen, vaihtoehtoinen päivä. Kuvauksen toteutumiseksi on ilmoittautuminen sitova, joka tarkoittaa, että poisjäävät koirat aikaansaavat sen, että jatkossa tämä jäsenetuisuus ei ole enää heidän omistajiltaan/kasvattajiltaan mahdollista.

Luustokuvaukseen osallistuvilla koirilla on oltava tehtynä sähköiset lähetteet, jotka tehdään etukäteen OmaKoirassa ja tarvittaessa ohjeet löytyvät Kennelliiton sivuilta.

Päijät-Hämeen eläinklinikan ohje luustokuvauksiin tulijoille (voimassa toistaiseksi):
"Yksi henkilö tuo koiran klinikalle. Vain yksi henkilö / koira klinikalle ja kuvauksen ajan tuoja viettää ulkona ja me soitamme kun haettavissa. Sähköpostiin laitamme omistajalle tietoa kuvista jälkeenpäin. Joukkokuvausten yhteydessä, emme hoida muita toimenpiteitä."

Seuraathan päivitys uutisia myös yhdistyksen Facabook sivuilta @SalpausselanKoirankasvattajat