Luustokuvauskäytäntö muuttuu 1.1.2020

1.1.2020

LUUSTOKUVAUS KÄYTÖNTÖ MUUTTUU 1.1.2020

 

LUUSTOKUVAUKSEN JÄSENETU YHDISTYKSEMME JÄSENILLE

 

 

Teemme yhteistyötä Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman kanssa ja luustokuvauskäytäntö on 1.1.2020 alkaen seuraava:


Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille on 155 € sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen sekä niiden yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 25 €/kuva.

Yhdistys tukee jäsenten omistamien tai kasvattamien koirien luustokuvauksia 40 €/koira vuoden 2020 loppuun asti. Tuki maksetaan ainoastaan jäsenen ennakkotiedottamista koirista rahastonhoitajalle ja kuittia vastaan.

Luustokuvauspäivämäärät tulevat Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalta ja jäsenen on koottava oma kuvausryhmänsä sekä ilmoitettava se etukäteen rahastonhoitajalle eläinlääkäriaseman edun ja yhdistyksen tuen saadakseen.

Jäsen kerää neljän - kuuden koiran kuvausryhmän koirista, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja varaa luustokuvausajan Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalta kuvausryhmälle allamainituista päivämääristä.

Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea edun yhdistyksen rahastonhoitajalta kuittia vastaan.
 

Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalle ja rahastonhoitajalle menevästä sähköpostista tulee ilmetä luustokuvauksiin osallistuvien koirien tiedot:
- koiran nimi
- rekisterinumero
- omistajien nimet
- yhteystiedot

Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Luustokuvaukseen menijät täyttävät sähköisen lähetteen etukäteen Omakoirassa ja selvittävät myös itse, mitä selkäkuvia tarvitaan Suomen Kennelliittoon ko. rodusta.

Huom! Mikäli omistaja haluaa röntgenkuvat omaan sähköpostiinsa, Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema laskuttaa kuvauksen yhteydessä 5 € kuvien toimittamisesta.
 

Alkuvuoden luustokuvauspäivämäärät ovat:

maanantai 13.1
torstai 30.1
maanantai 10.2
torstai 27.2
maanantai 9.3
torstai 26.3