Ilmoittautuminen silmät, polvet ja sydän

SILMÄTARKASTUS, POLVITUTKIMUS JA SYDÄNKUUNTELU

 

Ilmoittautumislomake avautuu kolme viikkoa ennen tarkastusajankohtaa ja sulkeutuu tarkastuksen tultua täyteen tai vuorokautta ennen tarkastusajankohtaa.

Ei jäsenten ilmoittautuminen alkaa viikko ennen tarkastusajankohtaa, aikaisemmin tehdyt ilmoittautumiset poistetaan.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vastausviestin, tarkista myös sähköpostin roskapostikansio mikäli vastausta ei löydy sähköpostin saapuneiden joukosta.

Jokaisesta koirasta tulee täyttää oma lomake.

Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen: ilmot.koikas@gmail.com

Muista ottaa koiran rekisteritodistus mukaan tarkastukseen.

Huomioi tarkastukseen tullessasi:

Autoja EI SAA pysäköidä Simolankadun varteen tien tukkeeksi, alue on pysäköintivalvonnan alainen paikka!

Koirat tulee ulkoiluttaa muualla ENNEN hallille tuloa, muutoin koirien ulkoilutus vain hallin tontilla EIKÄ NAAPURIEN porttien pieliin, koirien jätökset on kerättävä pois myös hallin tontilta ja laitettava roskakatoksen roskalaatikkoon. Kunkin halli-/kerhovuoron vastuuhenkilö on vastuussa siitä, että porukkansa ei ole naapureille haitaksi.

TÄRKEÄÄ!

- ottakaa mukaan oma kynä, tasaraha, koiran rekisterikirja  

Ell Lotta Axelsonin ohjeistus:

Suomen hallitus on linjannut että Korona-poikkeustilassa 1.6.2020 jälkeen saa järjestää max 50 hlö julkisia kokoontumisia. Sen myötä ell Lotta Axelson järjestää virallisia terveystarkastuksia uudella drive in perjaatteella.

Luethan alla olevat ohjeet tarkasti jo ennen kun ilmoittaudut terveystarkastustapahtumaan! Tulet saaman ohjeen vielä sähköpostiisi jos ja kun ajanvarauksesi vahvistetaan. Noudattamalla kirjallisia ja mahdollisesti paikalla annettuja suullisia ohjeita tarkasti, voimme ehkäistä koronaviruksen leviämistä maassamme. Olen huomannut että ihmiset suhtautuvat hyvin eri lailla vallitsevaan tilanteeseen. Haluan järjestää terveystarkastuksen niin, että myös he joita tilanne voimakkaasti huolestuttaa, voi osallistua tarkastukseen. Kunnioitathan tätä!

Ohjeet mahdollistavat terveystarkastuksen järjestämisen niin ettei 50 henkilön samanaikainen kokoontuminen lähimainkaan täyty ja lisäksi noudatamme tarkkoja hygienia varotoimia.

Terveystarkastukseen saa tulla vain täysin oireettomat henkilöt.

Vaatimuksena on että yhtä koiraa voi tuoda vain yksi henkilö. Toiveenamme on että yksi tai kaksi henkilöä yhdessä toisi mahdollisimman monta koiraa. Näin minimoimme ihmiskontaktit ja mahdollistamme että mahdollisimman moni koira voidaan tarkastaa illan aikana.
 

Terveystarkastukseen ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tehdään tavalliseen tapaan ilmoittautumislomakkeen kautta järjestäjälle.

Aikataulutus tullaan tekemään hieman tavanomaista väljemmäksi, jotta ruuhkautuminen voidaan välttää.

Mikäli koiralle tehdään virallinen sydän- ja/tai polvitarkastus, tee niille etukäteen sähköiset lähetteet kennelliittoon omakoirapalvelun kautta.
 

Drive in terveystarkastukseen saapuminen ja ilmoittautuminen

Saavuthan paikalle säntillisesti 20-30min ennen tarkastusaikaasi ja poistut heti kun olet saanut koirasi tarkastettua.

Asiakkaille ja talkoolaisille järjestetään runsaasti käsidesipulloja joita voi vapaasti käyttää.

Huomioithan muita riittävällä 2m etäisyydellä.

Kaikki paitsi itse terveystarkastus hoidetaan ulkona ja autoissa.

Ilmoittaudu heti tullessasi ulkona sijaitsevalla ilmoittautumistiskillä. Pyrimme toki siihen ettei jonoa muodostuisi ollenkaan, mutta mikäli jonoa muodostuu, on jonotuspaikat merkitty huomiokolmioilla.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä maksat tarkastuksen tasarahalla kuten ennenkin.

Saat ilmoittautumisen yhteydessä haltuusi:

  • vuoronumeropaperin jossa on myös tarkastuksesi alkamisaika ja koiriesi määrä. Laita kyseinen vuoronumerolappu autosi ikkunaan näkyvälle paikalle. Tämän avulla talkoolaiset osaavat kutsua sinut vuorollasi tarkastukseen. Heillä on ajanvarauslistat joiden mukaan kutsuvat asiakkaat tarkastukseen. Pyrimme kaikin voimin pysymään aikataulussa, mutta toivomme ymmärrystä mikäli aikataulu hieman elää tilanteen ollessa kaikille uusi.
     
  • puhdistetun silmätippapullon. Laita ilmoittautumisen jälkeen koirillesi 2 tippaa kumpaankin silmään autosi läheisyydessä ja ryhdy lomakkeiden täyttöön vasta sen jälkeen. Näin tipat ehtivät vaikuttaa vähintään 20 min sillä aikaa kun täytät lomakkeita. Pyydä talkoolaiselta apua mikäli et onnistu tippojen laitossa yksin. Kaksi talkoolaista voi tulla sinua auttamaan.
     
  • silmätarkastuskaavakkeet jotka täytät ja allekirjoitat autossasi tai autosi läheisyydessä. Varauduthan tarkastukseen omalla kynällä ja jonkinlaisella kirjoitusalustalla.
     
  • kuitin 

Palauta saamasi tippa pullo talkoolaiselle tai ”LIKAISET” laatikkoon, joka sijaitsee ilmoittautumistiskin läheisyydessä. 

 

Terveystarkastuksen suorittaminen:

Ota mahdollisuuksien mukaan kaikki mukana olevat koirasi, täyttämäsi silmätarkastuskaavakkeet ja rekisterikirjat mukaasi kun talkoolaiset kutsuvat sinut tarkastukseen. He pyytävät sinua tulemaan kun edellinen asiakas on koirineen mennyt tarkastukseen. Sisätiloihin pääset vasta kun edellinen asiakas on tullut koirineen ulos.

Tarkastushuoneessa on vain Lotta, hänen avustajansa ja koiria tuova yksi asiakas sekä hänen tuomat tarkastettavat koirat.

Tutkimuksen aikana eläinlääkärin avustaja pitelee koiraa pöydällä. Vain poikkeustapauksessa, koiran ollessa mahdoton vieraan pideltävä tai mikäli pitelyyn tarvitaan kaksi henkilöä pyydetään asiakasta auttamaan.

Mikrosiru tarkastetaan eläinlääkärin huoneessa. Vain mikäli sirua ei siinä löydy jatketaan sirun etsimistä talkoolaisen toimesta, ulkotiloissa, kun kaikki muut koirasi on tarkastettu. Eläinlääkärin ohjeistuksen mukaan suoritetaan uusintatutkimus sirun löydyttyä.

Terveystarkastuksen yhteydessä koirasi polvi- ja/tai sydäntutkimustulos kirjataan eläinlääkärin avustajan toimesta kennelliiton tietokantaan ja saat eläinlääkäriltä silmätarkastuslomakkeesta oman osasi ja rekisterikirjat takaisin.

Mikäli sinulla on kysyttävää voit osoittaa kysymyksesi samaan sähköpostiosoitteeseen johon teet ajanvarauksen. Tapahtuman järjestäjä tarvittaessa konsultoi minua.

 

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Lotta Axelson

pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

 

Joukkotarkastus ilmoittautuminen 9.6.2020 KLO 17.00-18.00 ryhmään

Joukkotarkastus on täynnä

Joukkotarkastus ilmoittautuminen 9.6.2020 KLO 18.00- 19.00 ryhmään

Joukkotarkastus on täynnä.

Joukkotarkastus ilmoittautuminen 9.6.2020 KLO 19.00- 20.00 ryhmään

Joukkotarkastus on täynnä