Terveystarkastukset

Silmätarkastus, polvitutkimus ja sydänkuuntelu

Pidetään Salpausselän kennelpiirin hallilla, Lahdessa osoitteessa Simolankatu 2, alkaen klo 17.00. Eläinlääkärinä Lotta Axelson.

Ensisijainen ilmoittautuminen ja osallistuminen ovat jäsenille. Ensisijaisen ilmoittautumisen päättyessä, mukaan otetaan vielä tarkastukseen mahtuvat koirat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen/jäsenhinta tarkoittaa yhdistyksen jäsenen ilmoittamaa koiraa jonka hän omistaa tai on kasvattanut
Hinnat jäsenille; silmätarkastus 45 euro, polvitutkimus 20 euroa ja sydänkuuntelu 20 euroa
Hinnat ei jäsenille; silmätarkastus 55 euro, polvitutkimus 25 euroa ja sydänkuuntelu 25 euroa

Ilmoittautuminen vain lomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen jäsenille alkaa kolme viikkoa ennen tarkastuspäivää. Ilmoittautuminen EI- jäsenille alkaa viikkoa ennen tarkastuspäivää mikäli paikkoja on vielä vapaana. Ilmoittautuminen päättyy vuorokautta ennen tarkastus ajankohtaa.


Paluupostilla tulee vahvistus ilmoittautumisesta.

Muista ottaa koiran rekisteritodistus mukaan tarkastukseen.

Jäsenetu yhdistyksemme jäsenille

Luustokuvaukset (lonkat ja kyynärät sekä selkäkuvat)

 

Käytäntö astuu voimaan 1.7.2018

Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille on 150 € sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen sekä niiden yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 25 €/kuva. 

Jäsen kerää 4 koiran kuvausryhmiä koirista, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja varaa luustokuvausajan Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalta kuvausryhmälle. Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea edun yhdistyksen rahastonhoitajalta. 

Jotta jäsenedun saa, niin ennen luustokuvaukseen menoa jäsenen tulee ilmoittaa luustokuvausryhmän tiedot yhdistyksen sähköpostitse rahastonhoitajalle, joka toimittaa ne edelleen Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalle tiedoksi.  

Tästä sähköpostista tulee ilmetä luustokuvauksiin osallistuvien koirien tiedot:

- koiran nimi

- rekisterinumero 

- omistajien nimet 

- yhteystiedot 

Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Luustokuvaukseen menijät täyttävät sähköisen lähetteen etukäteen Omakoirassa ja selvittävät myös itse, mitä selkäkuvia tarvitaan Suomen Kennelliittoon ko. rodusta.

Yhdistys tukee luustokuvauksia 40 €/koira tämän vuoden loppuun asti. Tuki maksetaan kuittia vastaan.

Huom! Mikäli omistaja haluaa röntgenkuvat omaan sähköpostiinsa, Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema laskuttaa kuvauksen yhteydessä 5 € kuvien toimittamisesta.

2019

24 pv tammikuuta

16 pv toukokuuta

19 pv syyskuuta

12 pv joulukuuta