Terveystarkastukset

Jäsenetu yhdistyksemme jäsenille 1.1.2020 alkaen

Luustokuvaukset (lonkat ja kyynärät sekä selkäkuvat)

 

Teemme yhteistyötä Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman kanssa ja luustokuvauskäytäntö on 1.1.2020 alkaen seuraava:


Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille on 155 € sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen sekä niiden yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 26 €/kuva.

Yhdistys tukee jäsenten omistamien tai kasvattamien koirien luustokuvauksia 40 €/koira vuoden 2020 loppuun asti. Tuki maksetaan ainoastaan ennakkotiedottamista rahastonhoitajalle ja kuittia vastaan.

Luustokuvauspäivämäärät tulevat Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalta ja jäsenen on koottava oma kuvausryhmänsä sekä ilmoitettava se etukäteen rahastonhoitajalle eläinlääkäriaseman edun ja yhdistyksen tuen saadakseen.

Jäsen kerää neljän - kuuden koiran kuvausryhmän koirista, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja varaa luustokuvausajan Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalta kuvausryhmälle allamainituista päivämääristä.

Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea edun yhdistyksen rahastonhoitajalta kuittia vastaan.
 

Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalle ja rahastonhoitajalle menevästä sähköpostista tulee ilmetä luustokuvauksiin osallistuvien koirien tiedot:
- koiran nimi
- rekisterinumero
- omistajien nimet
- yhteystiedot

Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Luustokuvaukseen menijät täyttävät sähköisen lähetteen etukäteen Omakoirassa ja selvittävät myös itse, mitä selkäkuvia tarvitaan Suomen Kennelliittoon ko. rodusta.

Huom! Mikäli omistaja haluaa röntgenkuvat omaan sähköpostiinsa, Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema laskuttaa kuvauksen yhteydessä 5 € kuvien toimittamisesta.
 

Alkuvuoden luustokuvauspäivämäärät ovat:


torstai 26.3

maanantai 6.4 (huom. max 4 koiraa)
torstai 23.4
maanantai 4.5
torstai 28.5

 

HUOM! ajanvaraukset aukeavat klinikan omille potilaille, mikäli viikkoa
ennen ko päivää ei ole varattu joukkokuvausta.

Silmätarkastus, polvitutkimus ja sydänkuuntelu 1.1.2020 alkaen

Pidetään Salpausselän kennelpiirin hallilla, Lahdessa osoitteessa Simolankatu 2, alkaen klo 17.00. Eläinlääkärinä Lotta Axelson.

Ensisijainen ilmoittautuminen ja osallistuminen ovat jäsenille. Ensisijaisen ilmoittautumisen päättyessä, mukaan otetaan vielä tarkastukseen mahtuvat koirat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen/jäsenhinta tarkoittaa yhdistyksen jäsenen ilmoittamaa koiraa jonka hän omistaa tai on kasvattanut
Hinnat jäsenille; silmätarkastus 45 euro, polvitutkimus 20 euroa ja sydänkuuntelu 20 euroa
Hinnat ei jäsenille; silmätarkastus 60 euro, polvitutkimus 30 euroa ja sydänkuuntelu 30 euroa

Ilmoittautuminen vain lomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen jäsenille alkaa kolme viikkoa ennen tarkastuspäivää. Ilmoittautuminen EI- jäsenille alkaa viikkoa ennen tarkastuspäivää mikäli paikkoja on vielä vapaana. Ilmoittautuminen päättyy vuorokautta ennen tarkastus ajankohtaa.


Paluupostilla tulee vahvistus ilmoittautumisesta.

Muista ottaa koiran rekisteritodistus mukaan tarkastukseen.

Silmätarkastuspäivät, polvitutkimus ja sydänkuuntelupäivät 2020

 

  • 6 pv toukokuuta