Terveystarkastukset

Silmätarkastus, polvitutkimus ja sydänkuuntelu 28.1.2021 PERUTTU ja 15.4.2021

Pidetään Salpausselän kennelpiirin hallilla,
Lahdessa osoitteessa Simolankatu 2, alkaen klo 17.00.
Eläinlääkärinä Lotta Axelson.


Tämä joukkoterveystarkastus pidetään totutuista käytännöistä erilaisena, ns. Drive-In-tarkastuksena ja jokaisen tulijan on luettava lopussa oleva ohjeistus huolellisesti!

Ensisijainen ilmoittautuminen ja osallistuminen ovat jäsenille. Ensisijaisen ilmoittautumisen päättyessä, mukaan otetaan vielä tarkastukseen mahtuvat koirat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen/jäsenhinta tarkoittaa yhdistyksen jäsenen ilmoittamaa koiraa jonka hän omistaa tai on kasvattanut
Hinnat jäsenille; silmätarkastus 45 euro, polvitutkimus 20 euroa ja sydänkuuntelu 20 euroa
Hinnat ei jäsenille; silmätarkastus 60 euro, polvitutkimus 30 euroa ja sydänkuuntelu 30 euroa

Ilmoittautuminen vain lomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen jäsenille alkaa kolme viikkoa ennen tarkastuspäivää. Ilmoittautuminen EI- jäsenille alkaa viikkoa ennen tarkastuspäivää mikäli paikkoja on vielä vapaana. Ilmoittautuminen päättyy vuorokautta ennen tarkastus ajankohtaa.

Paluupostilla tulee vahvistus ilmoittautumisesta.

- ottakaa mukaan oma kynä, tasaraha, koiran rekisterikirja  

LUUSTOKUVAUKSET (jäsenetuineen)

Alkaen 5.5.2020

(lonkat ja kyynärät sekä tarvittaessa selkäkuvat)

 

Teemme yhteistyötä Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman kanssa ja eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille on 155 € sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen sekä niiden yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 26 €/kuva. Mikäli omistaja haluaa röntgenkuvat omaan sähköpostiinsa, eläinlääkäriasema laskuttaa kuvauksen yhteydessä 5 € kuvien toimittamisesta.

 

Kuvausryhmät kootaan keskitetysti yhdistyksen kautta. Näitä ryhmäkuvauksia koskevat yhteydenotot AINOASTAAN yhdistykselle luustokuvat.koikas@gmail.com, ei klinikalle.

Ennen kuin ilmoitat koirasi luustokuvaukseen, luethan erityisellä huolellisuudella alla olevan ohjeistuksen.

 

Kuvauspäivään otetaan vähintään neljä ja enintään kuusi koiraa, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja päivä toteutuu vähimmäismäärällä osallistujia. Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea edun, lonkka- ja kyynärkuvauksesta 40 €/koira yhdistyksen rahastonhoitajalta kuittia vastaan.

Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite:rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Kuvaus on arkipäivisin ja kuvausajat ajoittuu klo 14-17.45 (aikataulutetaan 45 minuuttia per koira).

Ilmoittautuessasi ilmoita myös myöhempiajankohtainen, vaihtoehtoinen päivä. Kuvauksen toteutumiseksi on ilmoittautuminen sitova, joka tarkoittaa, että poisjäävät koirat aikaansaavat sen, että jatkossa tämä jäsenetuisuus ei ole enää heidän omistajiltaan/kasvattajiltaan mahdollista.

 

llmoittautumis lomakkeessa kysytään seuraavat tiedot:

- koiran rotu, koiran virallinen nimi ja rekisterinumero

- omistajien nimet ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)

- vaihtoehtoinen päivä

- vapaa kenttä (mihin voi kirjoittaa esim. aikataulutoiveen)

- terveystutkimukset

- tietoa koiran kasvattajan jäsenyydestä

 

Luustokuvaukseen osallistuvilla koirilla on oltava tehtynä sähköiset lähetteet, jotka tehdään etukäteen OmaKoirassa ja tarvittaessa ohjeet löytyvät Kennelliiton sivuilta. Selkäkuvien osalta omistaja selvittää etukäteen itse, mitä selkäkuvia kyseisestä rodusta otetaan.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä kuittaa automaattisesti sen perille tulleeksi. Jos viestiä ei ole tullut, muista tarkistaa myös roskaposti ja että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.

Kuvauspäivään on tilaa silloin kun ilmoittautumislomake on avoinna. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun päivä on täynnä ja viimeistään 10 pv ennen kuvauspäivää, jonka jälkeen saat sähköpostilla ohjekirjeen aikataululla.

Päijät-Hämeen eläinklinikan ohje luustokuvauksiin tulijoille (voimassa toistaiseksi)

Yksi henkilö tuo koiran klinikalle, omistajat eivät voi tulla toimenpidehuoneeseen.  Omistajat voivat poistua kuvauksen ajaksi klinikalta altistumisen välttämiseksi.  Omistajia pyydetään klinikalle takaisin, kun kuvaus on ohi ja koira on noudettavissa. Lähetämme RTG kuvat omistajalle eläinlääkärin kommenttien kera.

Päijät-Hämeen eläinklinikan ohje luustokuvauksiin tulijoille

Yksi henkilö tuo koiran klinikalle, omistajat eivät voi tulla toimenpidehuoneeseen.  Omistajat voivat poistua kuvauksen ajaksi klinikalta altistumisen välttämiseksi.  Omistajia pyydetään klinikalle takaisin kun kuvaus on ohi ja koira on noudettavissa. Lähetämme RTG kuvat omistajalle eläinlääkärin kommenttien kera. 

 

 Joukkotarkastuspäivät 2021

  • silmätarkastus
  • polvitutkimus
  • sydänkuuntelu

torstai 28.1.2021

torstai 15.4.2021