Luustokuvaukset Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema, LAHTI

Luustokuvausryhmäajat

(lonkka- ja kyynärät- sekä tarvittaessa selkä- ja olkakuvat)

SYKSY 2023

Ajat julkaistaan heti, kun tiedossa.

Teemme yhteistyötä Lahdessa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman kanssa ja eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille  on 187 € sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen sekä niiden yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 25 €/kuva ja olkakuvat 50 € (sis. 2 kuvaa). Omistajan on itse varmistettava montako kuvaa rodun virallisiin tutkimuksiin, esim. selkä tarvitaan.

Kuvausryhmät kootaan keskitetysti yhdistyksen kautta. Näitä ryhmäkuvauksia koskevat yhteydenotot AINOASTAAN yhdistykselle luustokuvat.koikas@gmail.com, EI KLINIKALLE. 

Ilmoittautuminen ainoastaan lomakkeella (linkki sivulle yllä)

Ennen kuin ilmoitat koirasi luustokuvaukseen, luethan erityisellä huolellisuudella alla olevan ohjeistuksen.

Kuvauspäivään otetaan vähintään neljä ja enintään kuusi koiraa, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja päivä toteutuu vähimmäismäärällä osallistujia. 

Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea yhdistyksen tuen, lonkka- ja kyynärkuvauksesta 40 €/koira yhdistyksen rahastonhoitajalta kuittia vastaan. Tuen saa yhdistyksen jäsenen omistama koira ja/tai jäsenen kasvattama koira. Jäsen hakee tuen kokonaisuudessaan kasvattiensa puolesta. Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Kuvaus on arkipäivisin ja kuvausaika klo 14.00-17.45 (aikataulutetaan 30-45 minuuttia per koira).

Kuvaukseen ilmoittautuminen on SITOVA! Huolehdithan, että ilmoittamasi koira osallistuu sille varattuun tutkimukseen, jotta jatkossakin tämä jäsenetuisuus on mahdollista.

Luustokuvaukseen osallistuvilla koirilla on oltava etukäteen tehtynä sähköiset lähetteet, jotka tehdään OmaKoirassa (viimeistään 2 vrk ennen kuvausta). Tarvittaessa ohjeet löytyvät Kennelliiton sivuilta.

Päijät-Hämeen eläinklinikan ohje luustokuvauksiin tulijoille (voimassa toistaiseksi):
"Yksi henkilö tuo koiran klinikalle. Vain yksi henkilö / koira klinikalle ja kuvauksen ajan tuoja viettää ulkona ja me soitamme kun haettavissa. Sähköpostiin laitamme omistajalle tietoa kuvista jälkeenpäin. Joukkokuvausten yhteydessä, emme hoida muita toimenpiteitä."


Mikäli ilmoittautuminen on täynnä, voit aina ilmoittautua varasijalle osoitteeseen luustokuvat.koikas@gmail.com.