Luustokuvaukset Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema, LAHTI

Luustokuvausryhmäajat

(lonkka- ja kyynärkuvat sekä tarvittaessa selkä- ja olkakuvat)

SYKSY 2023

28.9.2023

12.10.2023

9.11.2023

23.11.2023

Teemme yhteistyötä Lahdessa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriaseman kanssa ja eläinlääkäriaseman tarjoama jäsenhinta yhdistyksemme jäsenille 175 €/alle 40 kg koira ja 187 €/yli 40 kg koira sisältäen kyynär- ja lonkkakuvauksen.

Samassa yhteydessä otettavat selkäkuvat hintaan 25 €/kuva ja olkakuvat 50 € (sis. 2 kuvaa). Omistajan on itse varmistettava montako kuvaa rodun virallisiin tutkimuksiin, esim. selkä tarvitaan. 

SKL:n terveystutkimuslähetteet on oltava tehtynä ennen tutkimusta.

Kuvausryhmät kootaan keskitetysti yhdistyksen kautta. Näitä ryhmäkuvauksia koskevat yhteydenotot AINOASTAAN yhdistykselle luustokuvat.koikas@gmail.com, EI KLINIKALLE. 

Ilmoittautuminen ainoastaan lomakkeella (linkki sivulle yllä)

Ennen kuin ilmoitat koirasi luustokuvaukseen, luethan erityisellä huolellisuudella alla olevan ohjeistuksen.

Kuvauspäivään otetaan vähintään neljä ja enintään kuusi koiraa, jotka ovat jäsenten omistamia tai kasvattamia ja päivä toteutuu vähimmäismäärällä osallistujia. 

Kuvausten hinta maksetaan kuvausten yhteydessä suoraan eläinlääkäriasemalle, jonka jälkeen jäsen voi hakea yhdistyksen tuen, lonkka- ja kyynärkuvauksesta 40 €/koira yhdistyksen rahastonhoitajalta kuittia vastaan. 

Tuen saa yhdistyksen jäsenen omistama koira ja/tai jäsenen kasvattama koira. Jäsen hakee tuen kokonaisuudessaan kasvattiensa puolesta. Yhdistyksen rahastonhoitajan sähköpostiosoite: rahastonhoitaja.sakoka@gmail.com

Kuvaus on arkipäivisin ja kuvausaika klo 14.00-17.45 (aikataulutetaan 30-45 minuuttia per koira).

Kuvaukseen ilmoittautuminen on SITOVA! Huolehdithan, että ilmoittamasi koira osallistuu sille varattuun tutkimukseen, jotta jatkossakin tämä jäsenetu on mahdollista.

Luustokuvaukseen osallistuvilla koirilla on oltava etukäteen tehtynä sähköiset lähetteet, jotka tehdään OmaKoirassa (viimeistään 2 vrk ennen kuvausta). Tarvittaessa ohjeet löytyvät Kennelliiton sivuilta.

Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema toimittaa sähköpostiin omistajalle tietoa kuvista jälkeenpäin. 

Joukkokuvausten yhteydessä ei hoideta muita toimenpiteitä.

Mikäli ilmoittautuminen on täynnä, voit aina ilmoittautua varasijalle osoitteeseen luustokuvat.koikas@gmail.com.